Uczestnicy będą walczyć o 100 tysięcy złotych i pracę w warszawskiej restauracji „L'enfant Terrible”, należającej do nowego szefa Michała Brysia.
Spośród ponad dwóch tysięcy kandydatów z całej Polski wybrano 16 osób, którzy teraz powalczą w kulinarnej bitwie. Wśród nich zobaczymy m.in. właścicielkę pizzerii, finalistkę konkursu Miss Polski 2014, szefa kuchni z 18-letnim doświadczeniem i właściciela biura turystycznego. Ten ostatni to wspomniany na początku 32-letni Jakub Suchta z Wrocławia. Suchta jest organizatorem rejsów morskich, ale to gotowanie jest jego największą pasją. Pomysły na swoje potrawy czerpie z morskich wypraw.
Z Dolnego Śląska, a dokładniej z Trzebnicy, pochodzi również 30-letnia Małgorzata Augustyn. Gotuje od 13 lat, od 12 robi to zawodowo. Pracuje jako kucharka w jednym z wrocławskich hoteli.
Emisja pierwszego odcinka szóstej edycji programu "Hell's Kitchen" rozpocznie się 6 września (sobota) o godzinie 20:05. Program "Hell's Kitchen" można oglądać na Polsacie. Zapraszamy też do obejrzenia galerii - w opisach pod zdjęciami znajdziecie informacje o poszczególnych uczestnikach.
Powrót reprezentacji z Walii. Okęcie i kibice
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?