Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

HELL'S KITCHEN. To oni startują w szóstej edycji. Są dwie osoby z Dolnego Śląska (ZDJĘCIA)

Redakcja
Właściciel biura turystycznego, kapitan i organizator rejsów morskich na całym świecie oraz eventów dla firm. Gotowanie jest jego największą pasją już od wczesnego dzieciństwa. Kulinarny samouk. W swojej kuchni nigdy nie korzysta z gotowych przepisów, a inspiracje na swoje potrawy czerpie z morskich wypraw. W poszukiwaniu kulinarnego doświadczenia wyjechał do Londynu, gdzie miał okazję pracować jako kelner dla Gordona Ramsaya oraz Marco Pierre'a White'a. Po powrocie do Polski pracował w różnych restauracjach, w których był odpowiedzialny m.in. za dobór menu oraz szkolenie personelu. W przyszłości chciałby prowadzić program kulinarno-podróżniczy, łącząc w ten sposób wszystkie swoje pasje. Nie boi się wyzwań, a w pracy w kuchni jest bardzo skupiony na osiągnięciu celu.
Właściciel biura turystycznego, kapitan i organizator rejsów morskich na całym świecie oraz eventów dla firm. Gotowanie jest jego największą pasją już od wczesnego dzieciństwa. Kulinarny samouk. W swojej kuchni nigdy nie korzysta z gotowych przepisów, a inspiracje na swoje potrawy czerpie z morskich wypraw. W poszukiwaniu kulinarnego doświadczenia wyjechał do Londynu, gdzie miał okazję pracować jako kelner dla Gordona Ramsaya oraz Marco Pierre'a White'a. Po powrocie do Polski pracował w różnych restauracjach, w których był odpowiedzialny m.in. za dobór menu oraz szkolenie personelu. W przyszłości chciałby prowadzić program kulinarno-podróżniczy, łącząc w ten sposób wszystkie swoje pasje. Nie boi się wyzwań, a w pracy w kuchni jest bardzo skupiony na osiągnięciu celu. Krystian Szczęsny
Już 6 września rozpocznie się kolejna, szósta już edycja programu „Hell's Kitchen – Piekielna Kuchnia”. Wśród uczestników znalazły się dwie osoby z Dolnego Śląska: Małgorzata Augustyn z Trzebnicy i Jakub Suchta z Wrocławia.

Uczestnicy będą walczyć o 100 tysięcy złotych i pracę w warszawskiej restauracji „L'enfant Terrible”, należającej do nowego szefa Michała Brysia.

Spośród ponad dwóch tysięcy kandydatów z całej Polski wybrano 16 osób, którzy teraz powalczą w kulinarnej bitwie. Wśród nich zobaczymy m.in. właścicielkę pizzerii, finalistkę konkursu Miss Polski 2014, szefa kuchni z 18-letnim doświadczeniem i właściciela biura turystycznego. Ten ostatni to wspomniany na początku 32-letni Jakub Suchta z Wrocławia. Suchta jest organizatorem rejsów morskich, ale to gotowanie jest jego największą pasją. Pomysły na swoje potrawy czerpie z morskich wypraw.

Z Dolnego Śląska, a dokładniej z Trzebnicy, pochodzi również 30-letnia Małgorzata Augustyn. Gotuje od 13 lat, od 12 robi to zawodowo. Pracuje jako kucharka w jednym z wrocławskich hoteli.

Emisja pierwszego odcinka szóstej edycji programu "Hell's Kitchen" rozpocznie się 6 września (sobota) o godzinie 20:05. Program "Hell's Kitchen" można oglądać na Polsacie. Zapraszamy też do obejrzenia galerii - w opisach pod zdjęciami znajdziecie informacje o poszczególnych uczestnikach.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Powrót reprezentacji z Walii. Okęcie i kibice

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: HELL'S KITCHEN. To oni startują w szóstej edycji. Są dwie osoby z Dolnego Śląska (ZDJĘCIA) - Wrocław Nasze Miasto

Wróć na wroclaw.naszemiasto.pl Nasze Miasto